‌
‌
‌
‌
‌
  1. Oppskrifter
  2. Notter rasker over risen

Varm risgrøt toppet med aprikos, rosiner, svisker, ristede nøtter og lønnesirup.

Nøtter rasker over risen

FjordlandGrøt15 min

Varm risgrøt toppet med aprikos, rosiner, svisker, ristede nøtter og lønnesirup.

Ingredienser

1 porsjon

1 stkRisgrøt 1 porsjon
Lønnesirup
Svisker
Rosiner
Tørket aprikos
Ristede nøtter (for eksempel brente mandler)

Fremgangsmåte

  1. Varm opp risgrøten og server i skål.
  2. Topp med tilbehøret og lønnesirup. Du kan selv velge om du vil dele opp tørket frukt og nøtter i mindre biter.

Tips

Har du risgrøt til overs kan du enkelt lage riskrem av den ved å blande inn pisket kremfløte.

Fjordland logo

Dette trenger du

Risgrøt 1 porsjon

Risgrøt 1 porsjon

fjordland, 460 g

Aktuelt

  • Produkter
  • Oppskrifter
  • Bærekraft
  • Om Fjordland
  • Artikler

Fjordland

  • Kontakt oss
  • Kontaktskjema
  • Reklamasjon
  • Vil du jobbe hos oss?
  • Fjordlands mediebank
  • Presse

Proff og Bedrift

  • Fjordland Proff
  • Ajour
  • TINE Partner
Fjordland logo
PersonvernerklæringInformasjonskapslerÅpenhetsloven
Meld deg på vårt nyhetsbrevFjordland FacebookFjordland InstagramFjordland Youtube