Nøtter rasker over risen
Varm risgrøt toppet med aprikos, rosiner, svisker, ristede nøtter og lønnesirup.
![Varm risgrøt toppet med aprikos, rosiner, svisker, ristede nøtter og lønnesirup.](/oppskrifter/notter-rasker-over-risen/_/image/1dd4aab8-c4aa-485d-a080-1bfc7584c67f:5fd7ca336a8093ae14cf8e32e045c5b41fc11194/block-160-90/Notter_rasker_over_isen1.jpg?quality=80)
Ingredienser
- Fjordland Risgrøt
- Tørket aprikos
- Rosiner
- Svisker
- Ristede nøtter (for eksempel brente mandler)
- Lønnesirup
Fremgangsmåte:
- Varm opp risgrøten og server i skål.
- Topp med tilbehøret og lønnesirup. Du kan selv velge om du vil dele opp tørket frukt og nøtter i mindre biter.
Tips: Har du risgrøt til overs kan du enkelt lage riskrem av den ved å blande inn pisket kremfløte.