O grøt med din glede
Server en dessert av kald risgrøt med frukt, bær, karamellsaus og pepperkaker.
![Dessert av kald risgrøt med frukt, bær, karamellsaus og pepperkaker.](/oppskrifter/o-grot-med-din-glede/_/image/a8886a68-ab06-40d3-85d9-bd8469037e05:41ca9020b7a1fc5aa68f306129ea154087cb066c/block-160-90/Ogrot_med_din_glede.jpg?quality=80)
Ingredienser
- Fjordland Risgrøt (kald)
- Vaniljeyoghurt
- Banan
- Jordbær
- Pepperkaker
- Karamellsaus
Fremgangsmåte:
- Bland sammen kald risgrøt og vaniljeyoghurt og fordel i serveringsskåler, eller glass.
- Kutt opp banen i skiver og jordbær i båter, og ha dette på grøten.
- Ha over litt karamellsaus.
- Sett pepperkaker ned i grøten, eller knus i biter og dryss over.
Tips: Har du risgrøt til overs kan du enkelt lage riskrem av den ved å blande inn pisket kremfløte.