‌
‌
‌
‌
‌
  1. Oppskrifter
  2. Pavlova med kos jordbaersaus

Pavlova med Kos Jordbærsaus

Pavlova med KOS Jordbærsaus

KOSDesserter70 min

Pavlova med friske bær og is er en sommerslager. Lag en pavlovabunn og server den med vaniljeis, KOS Jordbærsaus og friske bær. Både jordbær, bringebær og blåbær smaker godt med KOS Jordbærsaus, gjerne i kombinasjon.

Ingredienser

6 porsjoner

1 stkKOS Jordbærsaus
1 klypesalt
1 tseddik
150 gsukker
3 stkeggehviter
Eventuelt vaniljeis
Friske bær etter ønske

Fremgangsmåte

  1. Varm ovnen til 150 grader.
  2. Stivpisk eggehvitene, før du gradvis tilsetter sukkeret. Når marengsen er glatt og fin, tilsettes eddik og salt.
  3. Ha bakepapir på en stekeplate, og lag seks marengsreder på brettet. Stek pavlovaen i 50 minutter. Avkjøles på rist.
  4. Server Pavlova med KOS Jordbærsaus og friske bær. Eventuelt også med vaniljeis.
Fjordland logo

Dette trenger du

Jordbærsaus

Jordbærsaus

kos, 250 g

Aktuelt

  • Produkter
  • Oppskrifter
  • Bærekraft
  • Om Fjordland
  • Artikler

Fjordland

  • Kontakt oss
  • Kontaktskjema
  • Reklamasjon
  • Vil du jobbe hos oss?
  • Fjordlands mediebank
  • Presse

Proff og Bedrift

  • Fjordland Proff
  • Ajour
  • TINE Partner
Fjordland logo
PersonvernerklæringInformasjonskapslerÅpenhetsloven
Meld deg på vårt nyhetsbrevFjordland FacebookFjordland InstagramFjordland Youtube