Pavlova med KOS Jordbærsaus

Pavlova med friske bær og is er en sommerslager. Lag en pavlovabunn og server den med vaniljeis, Kos Jordbærsaus og friske bær. Både jordbær, bringebær og blåbær smaker godt med Kos Jordbærsaus, gjerne i kombinasjon.

Pavlova med Kos Jordbærsaus

Porsjoner: 6

Ingredienser
  • KOS Jordbærsaus
  • 3 eggehviter
  • 150 g sukker
  • 1 ts eddik
  • 1 klype salt
  • Friske bær etter ønske
  • Eventuelt vaniljeis
Fremgangsmåte:
  1. Varm ovnen til 150 grader.
  2. Stivpisk eggehvitene, før du gradvis tilsetter sukkeret. Når marengsen er glatt og fin, tilsettes eddik og salt.
  3. Ha bakepapir på en stekeplate, og lag seks marengsreder på brettet. Stek pavlovaen i 50 minutter. Avkjøles på rist.
  4. Server Pavlova med KOS Jordbærsaus og friske bær. Eventuelt også med vaniljeis.

Produkt brukt i oppskriften: