KOS Riskrem med KOS jordbærsaus
Med ferdig KOS riskrem og jordbærsaus har du nydelig, serveringsklar dessert på null komma niks.
![Riskrem med jordbærsaus](/oppskrifter/riskrem-med-jordbaersaus/_/image/974413e0-57e5-4405-b011-09af1a5787e9:5ebf350485d2eddbf45d066c90fd8f124706d12a/block-160-90/Riskrem%20med%20jordbaersaus.jpg?quality=80)
Porsjoner: 4-5
Ingredienser
- 1 pk KOS Riskrem
- 1 pk KOS Jordbærsaus
- Friske jordbær og bringebær
Fremgangsmåte:
- Fordel riskrem i serveringsskåler.
- Hell over KOS Jordbærsaus.
- Server med friske bær. Enklere blir det ikke!
Tips! Du kan erstatte rabarbraen med epler i skiver som bakes i ovnen på samme måte.
I stedenfor jordbærsaus kan du bruke 1,5 dl sukker og 1 dl ferdig utblandet husholdningssaft (til 500 gram rabarbra).