KOS Sjokoladepudding med kryddermarinerte appelsinbåter
Sjokoladepudding er en dessertfavoritt hele året rundt, men servert med kryddermarinerte appelsinbåter blir sjokoladepuddingen en skikkelig vinterdessert.

Porsjoner: 6
Ingredienser
- 6 KOS Sjokoladepudding
- 3 appelsiner
- 2 dl sukker
- 2 dl vann
- 5 stjerneanis
- 2 kanelstenger
Fremgangsmåte:
- Ha sukker, vann og krydder i en kjele og varm opp, slik at alt sukkeret løser seg opp. Ta så kjelen av varmen.
- Skjær skallet av appelsinen, og del kjøttet i skiver. Legg appelsin i krydderlaken – og la dem ligge i minst en halvtime.
- Sjokoladepuddingen kan hvelves over på en tallerken. Du kan også bruke en skje og anrette sjokoladepuddingen i en skål.
- Server sammen med de marinerte appelsinskivene