Fjordland logo
KOS Sjokoladepudding med kryddermarinerte appelsinbåter

KOS Sjokoladepudding med kryddermarinerte appelsinbåter

KOSDesserter30 min

Sjokoladepudding er en dessertfavoritt hele året rundt, men servert med kryddermarinerte appelsinbåter blir sjokoladepuddingen en skikkelig vinterdessert.

Ingredienser

6 porsjoner

3 stkSjokoladepudding med vaniljesaus 2pk
2 stkkanelstenger
5 stkstjerneanis
2 dlvann
2 dlsukker
3 stkappelsiner

Fremgangsmåte

  1. Skjær skallet av appelsinen, og del kjøttet i skiver. Legg appelsin i krydderlaken – og la dem ligge i minst en halvtime. 
  2. Ha sukker, vann og krydder i en kjele og varm opp, slik at alt sukkeret løser seg opp. Ta så kjelen av varmen.
  3. Sjokoladepuddingen kan hvelves over på 6 stk tallerkner. Du kan også bruke en skje og anrette sjokoladepuddingen i skåler.
  4. Server sammen med de marinerte appelsinskivene. God dessert!

Dette trenger du