KOS Sjokoladepudding med kryddermarinerte appelsinbåter

Sjokoladepudding er en dessertfavoritt hele året rundt, men servert med kryddermarinerte appelsinbåter blir sjokoladepuddingen en skikkelig vinterdessert.

KOS Sjokoladepudding med kryddermarinerte appelsinbåter

Porsjoner: 6

Ingredienser
  • 6 KOS Sjokoladepudding
  • 3 appelsiner
  • 2 dl sukker
  • 2 dl vann
  • 5 stjerneanis
  • 2 kanelstenger
Fremgangsmåte:
  1. Ha sukker, vann og krydder i en kjele og varm opp, slik at alt sukkeret løser seg opp. Ta så kjelen av varmen.
  2. Skjær skallet av appelsinen, og del kjøttet i skiver. Legg appelsin i krydderlaken – og la dem ligge i minst en halvtime. 
  3. Sjokoladepuddingen kan hvelves over på en tallerken. Du kan også bruke en skje og anrette sjokoladepuddingen i en skål.
  4. Server sammen med de marinerte appelsinskivene

Produkt brukt i oppskriften: