KOS Sjokoladepudding med kryddermarinerte appelsinbåter
KOSDesserter30 minSjokoladepudding er en dessertfavoritt hele året rundt, men servert med kryddermarinerte appelsinbåter blir sjokoladepuddingen en skikkelig vinterdessert.
Ingredienser
6 porsjoner
3 stk | Sjokoladepudding med vaniljesaus 2pk |
---|---|
2 stk | kanelstenger |
5 stk | stjerneanis |
2 dl | vann |
2 dl | sukker |
3 stk | appelsiner |
Fremgangsmåte
- Skjær skallet av appelsinen, og del kjøttet i skiver. Legg appelsin i krydderlaken – og la dem ligge i minst en halvtime.
- Ha sukker, vann og krydder i en kjele og varm opp, slik at alt sukkeret løser seg opp. Ta så kjelen av varmen.
- Sjokoladepuddingen kan hvelves over på 6 stk tallerkner. Du kan også bruke en skje og anrette sjokoladepuddingen i skåler.
- Server sammen med de marinerte appelsinskivene. God dessert!