‌
‌
‌
‌
‌
  1. Oppskrifter
  2. Sott og sprott

Havrekrem toppet med friske bær og karamelliserte havregryn

Søtt og sprøtt – Et friskt måltid med chrunchy tilbehør

FjordlandGrøt10 min

Kombinasjonen av god havregrøt og kvarg, friske bær og sprø, karamelliserte havregryn utgjør det perfekte måltid.

Ingredienser

1 porsjon

Havregrøt 1 porsjon
Kvarg/Kesam
Friske bær
Karamelliserte havregryn

Fremgangsmåte

  1. Bland havregrøt og kvarg etter smak. Ha havrekremen i en skål.
  2. Topp med friske bær og karamelliserte havregryn.

Tips

Toppingen kan byttes ut med det du måtte ønske. For eksempel syltetøy, eplemos eller biter av frisk frukt.

Fjordland logo

Dette trenger du

Havregrøt 1 porsjon

Havregrøt 1 porsjon

fjordland, 370 g

Aktuelt

  • Produkter
  • Oppskrifter
  • Bærekraft
  • Om Fjordland
  • Artikler

Fjordland

  • Kontakt oss
  • Kontaktskjema
  • Reklamasjon
  • Vil du jobbe hos oss?
  • Fjordlands mediebank
  • Presse

Proff og Bedrift

  • Fjordland Proff
  • Ajour
  • TINE Partner
Fjordland logo
PersonvernerklæringInformasjonskapslerÅpenhetsloven
Meld deg på vårt nyhetsbrevFjordland FacebookFjordland InstagramFjordland Youtube