‌
‌
‌
‌
‌
  1. Oppskrifter
  2. Viking

Havrelunsj med spekeskinke, blåmuggost, honning og knust knekkebrød.

Viking – Havrekrem med spekeskinke og blåmuggost

FjordlandGrøt15 min

Dette er et spennende alternativ som lunsj eller en liten forrett. Prøv Havrekrem med spekeskinke, blåmuggost, honning og knust knekkebrød.

Ingredienser

1 porsjon

Havregrøt 1 porsjon
Kvarg/Kesam
Knust knekkebrød
Fjellhonning
Blåmuggost
Spekeskinke

Fremgangsmåte

  1. Bland Havregrøt og kvarg/kesam etter smak. Ha havrekremen i en skål.
  2. Strimle spekeskinke og ha over Havrelunsjen sammen med bitter av blåmuggost.
  3. Topp retten med knust knekkebrød og flytende honning.
Fjordland logo

Dette trenger du

Havregrøt 1 porsjon

Havregrøt 1 porsjon

fjordland, 370 g

Aktuelt

  • Produkter
  • Oppskrifter
  • Bærekraft
  • Om Fjordland
  • Artikler

Fjordland

  • Kontakt oss
  • Kontaktskjema
  • Reklamasjon
  • Vil du jobbe hos oss?
  • Fjordlands mediebank
  • Presse

Proff og Bedrift

  • Fjordland Proff
  • Ajour
  • TINE Partner
Fjordland logo
PersonvernerklæringInformasjonskapslerÅpenhetsloven
Meld deg på vårt nyhetsbrevFjordland FacebookFjordland InstagramFjordland Youtube