‌
‌
‌
‌
‌
  1. Oppskrifter
  2. Vintergrot

Vintergrøt: Varm risgrøt servert med eplemos, brente mandler og karamellsaus.

Vintergrøt

FjordlandGrøt15 min

Varm risgrøt servert med eplemos, brente mandler og karamellsaus.

Ingredienser

2 porsjoner

1 pkRisgrøt 1 porsjon
1 dlsalt karamellsaus (fås kjøpt ferdig)
50 gbrente mandler
1 dleplemos

Fremgangsmåte

  1. Varm grøten etter anvisning på pakken.
  2. Fordel eplemos og karamellsaus over grøten. Dryss til slutt over de brente mandlene.

Tips

Her kan man fint variere med annen fruktmos eller syltetøy. Kan også toppes med mørk sjokolade om du ønsker en søtere grøt.

Fjordland logo

Dette trenger du

Risgrøt 1 porsjon

Risgrøt 1 porsjon

fjordland, 460 g

Aktuelt

  • Produkter
  • Oppskrifter
  • Bærekraft
  • Om Fjordland
  • Artikler

Fjordland

  • Kontakt oss
  • Kontaktskjema
  • Reklamasjon
  • Vil du jobbe hos oss?
  • Fjordlands mediebank
  • Presse

Proff og Bedrift

  • Fjordland Proff
  • Ajour
  • TINE Partner
Fjordland logo
PersonvernerklæringInformasjonskapslerÅpenhetsloven
Meld deg på vårt nyhetsbrevFjordland FacebookFjordland InstagramFjordland Youtube