Sous vide middager
De fleste av Fjordlands middagsretter er laget med sous vide-metoden. Dette sikrer god holdbarhet samtidig som smaker og næring bevares.
Sous vide er en matlagingsmetode utviklet av franske kokker. Prinsippet er enkelt; maten pakkes i lufttette poser, varmebehandles forsiktig og avkjøles raskt. Dette sikrer god holdbarhet uten bruk av konserveringsmidler. Samtidig bevares smaker og aromaer, og maten er like næringsrik som hjemmelaget.
Vi har et bredt utvalg av sous vide-middager. Det er trendy med tradisjonsmat, og selv om vi har muligheten til å velge blant all verdens internasjonale retter, glemmer vi aldri det norske kjøkkenet i matlagingen. Fjordland tilbyr norske tradisjonsretter basert på norsk kjøtt, fisk og kylling. I tillegg har vi hentet inspirasjon fra det internasjonale kjøkkenet.
Våre produkter
Se alleRelaterte artikler
Se alleDet er godt å bare få det servert
Mange tenker at hjemmelaget mat er det sunneste og beste alternativet. Men hva skjer med ferdigmat når den utvikles av kokker, tilberedes med norske råvarer og det stilles krav til både næringsinnhold og kvalitetssikring? Vi serverer deg svar på mange av fordommene mot ferdigmat.
Tilberedning en mesterkokk verdig
Fjordland har i mange år bidratt med et mangfold av gode middager og retter som både smaker godt og gjør godt. Måten vi ivaretar smak, tekstur, næringsinnhold og holdbarhet helt uten konserveringsmidler er på ingen måte tilfeldig. Forskning fra Nofima viser at ferdigmat fra Fjordland er like næringsrik som hjemmelaget. Hvordan? Løsningen ligger i produksjonsmetoden.
Er Fjordland skikkelig mat?
Hva mener vi egentlig når vi sier at vi lager skikkelige middager? Kort fortalt innebærer det fokus på god smak, kvalitet i råvarene, ernæring, sammensetning og mattrygghet.
Kan jeg spise Fjordland til alle måltider?
Vi har produkter til alle dagens måltider og påfyll imellom. Så lenge du spiser variert, gjerne med litt ekstra frukt og grønnsaker, og velger fisk minst et par dager i uka, kan du fint spise Fjordland hver dag.