‌
‌
‌
‌
‌
  1. Fjordland
  2. Produkter
  3. Flesk og duppe 470g

Flesk og duppe med kålrotstappe og poteter

Flesk og duppe med kålrotstappe og poteter470 g

Ferdigretter

Flesk og duppe er en tradisjonsrik rett. Middagen består av stekt saltet svinekjøtt - brunet for å gi den gode smaken før sous vide-behandlingen. Hvit saus, den berømte duppen, gir sammen med den fyldige kålrotstappen og potetene et harmonisk minne tilbake til bestemors kjøkkenbenk. Norskere enn dette blir det ikke. Retten inneholder 26 % grønnsaker og er en kilde til protein. Flesk og duppe finner du eksklusivt i Coop sine butikker.

Om produktet

Norsk kjøtt

Norsk kjøtt

Vi benytter alltid norsk kjøttråvare i våre produkter; om det er storfe, svin eller fjærkre.

Kilde til protein

Kilde til protein

Dette produktet er en proteinkilde.

Lignende produkter

Se alle

Svinestek med surkål, poteter og tyttebærsyltetøy

fjordland, 580 g

En merkevare fra

Fjordland logo

Aktuelt

  • Produkter
  • Oppskrifter
  • Bærekraft
  • Om Fjordland
  • Artikler

Fjordland

  • Kontakt oss
  • Kontaktskjema
  • Reklamasjon
  • Vil du jobbe hos oss?
  • Fjordlands mediebank
  • Presse

Proff og Bedrift

  • Fjordland Proff
  • Ajour
  • TINE Partner
Fjordland logo
PersonvernerklæringInformasjonskapslerÅpenhetsloven
Meld deg på vårt nyhetsbrevFjordland FacebookFjordland InstagramFjordland Youtube