Se våre produkter
Se alleBestselgende produkter
Se alleBærekraftig emballasje
Det er viktig at emballasjen både er praktisk og beskytter maten. I Fjordland jobber vi mot å bruke minst mulig emballasje, men samtidig sørge for at alle hensyn er ivaretatt.
Les merOppskrifter fra Fjordland
Se alleArtikler
Se alleTilberedning en mesterkokk verdig
Fjordland har i mange år bidratt med et mangfold av gode middager og retter som både smaker godt og gjør godt. Måten vi ivaretar smak, tekstur, næringsinnhold og holdbarhet helt uten konserveringsmidler er på ingen måte tilfeldig. Forskning fra Nofima viser at ferdigmat fra Fjordland er like næringsrik som hjemmelaget. Hvordan? Løsningen ligger i produksjonsmetoden.
Det er godt å bare få det servert
Mange tenker at hjemmelaget mat er det sunneste og beste alternativet. Men hva skjer med ferdigmat når den utvikles av kokker, tilberedes med norske råvarer og det stilles krav til både næringsinnhold og kvalitetssikring? Vi serverer deg svar på mange av fordommene mot ferdigmat.
Kan jeg spise Fjordland til alle måltider?
Vi har produkter til alle dagens måltider og påfyll imellom. Så lenge du spiser variert, gjerne med litt ekstra frukt og grønnsaker, og velger fisk minst et par dager i uka, kan du fint spise Fjordland hver dag.
Om Fjordland
Gjennom våre dyktige og kunnskapsrike ansatte jobber vi hver dag mot vår visjon «Vi får Norge til å spise bedre». Vår rolle er å forenkle den norske hverdagen ved å tilby ferdiglagde måltider og måltidskomponenter.