‌
‌
‌
‌
‌
  1. Fjordland
  2. Produkter
  3. Medisterkaker med surkal og poteter 540g

Medisterkaker med surkål og poteter

Medisterkaker med surkål og poteter540 g

Ferdigretter

Medisterkaker er en favoritt på Østlandet. På grunn av de søte krydderne muskat og kardemomme er medisterkaker ofte en del av julemiddagen, men spises også resten av året. Vi i Fjordland benytter kun norsk kjøtt, noe vi vet er viktig for mange. Fjordlands medisterkaker serveres sammen med brun saus, poteter og klassisk surkål. Retten inneholder 21 % grønnsaker og er en kilde til protein.

Om produktet

Norsk kjøtt

Norsk kjøtt

Vi benytter alltid norsk kjøttråvare i våre produkter; om det er storfe, svin eller fjærkre.

Kilde til protein

Kilde til protein

Dette produktet er en proteinkilde.

Lignende produkter

Se alle

Kjøttkaker med gulrøtter og poteter, liten porsjon

fjordland, 355 g

Kjøttkaker av storfe med ertestuing og poteter

fjordland, 605 g

Arne Brimis Grove Middagskaker

fjordland, 565 g

Juletallerken med ribbe, medisterkake, m.m.

fjordland, 615 g

En merkevare fra

Fjordland logo

Aktuelt

  • Produkter
  • Oppskrifter
  • Bærekraft
  • Om Fjordland
  • Artikler

Fjordland

  • Kontakt oss
  • Kontaktskjema
  • Reklamasjon
  • Vil du jobbe hos oss?
  • Fjordlands mediebank
  • Presse

Proff og Bedrift

  • Fjordland Proff
  • Ajour
  • TINE Partner
Fjordland logo
PersonvernerklæringInformasjonskapslerÅpenhetsloven
Meld deg på vårt nyhetsbrevFjordland FacebookFjordland InstagramFjordland Youtube