‌
‌
‌
‌
‌
  1. Fjordland
  2. Produkter
  3. Paskelam i rosmarinsaus 490g

Påskelam i rosmarinsaus med fløtepoteter og gulrotstaver

Påskelam i rosmarinsaus med fløtepoteter og gulrotstaver490 g

Ferdigretter


Opplev smaken av påske med vår utsøkte rett: påskelam med gulrøtter og fløtepoteter. Lammelår kokt mørt i en saus krydret med en blanding av urter og krydder som fremhever den gode smaken. Skivede poteter med fløtesaus, muskat og ost er den perfekte følgesvenn. En uforglemmelig matopplevelse! 

Dette er et sesongprodukt og vil kun være tilgjengelig fra uke 8-17.

Om produktet

Norsk kjøtt

Norsk kjøtt

Vi benytter alltid norsk kjøttråvare i våre produkter; om det er storfe, svin eller fjærkre.

Relaterte produkter

Se alle

Lammefrikassé med poteter

fjordland, 520 g

Arne Brimis Lammelår

fjordland, 480 g

En merkevare fra

Fjordland logo

Aktuelt

  • Produkter
  • Oppskrifter
  • Bærekraft
  • Om Fjordland
  • Artikler

Fjordland

  • Kontakt oss
  • Kontaktskjema
  • Reklamasjon
  • Vil du jobbe hos oss?
  • Fjordlands mediebank
  • Presse

Proff og Bedrift

  • Fjordland Proff
  • Ajour
  • TINE Partner
Fjordland logo
PersonvernerklæringInformasjonskapslerÅpenhetsloven
Meld deg på vårt nyhetsbrevFjordland FacebookFjordland InstagramFjordland Youtube