‌
‌
‌
‌
‌
  1. Fjordland
  2. Produkter
  3. Pinnekjott med vossakorv kalrotstappe og poteter

Pinnekjøtt med vossakorv, kålrotstappe og poteter

Pinnekjøtt med vossakorv, kålrotstappe og poteter665 g

Ferdigretter

Hva er vel julen uten smaken av pinnekjøtt? Pinnekjøtt er svært populært, og i Norge spiser omtrent en tredjedel av befolkningen dette på julaften. Pinnekjøttet vårt er urøkt og serveres sammen med vossakorv, fyldig kålrotstappe og kokte poteter; akkurat slik de fleste vil ha det. Retten inneholder 24 % grønnsaker og er en kilde til protein. God middag! Denne retten er tilgjengelig i julesesongen.

Om produktet

Norsk kjøtt

Norsk kjøtt

Vi benytter alltid norsk kjøttråvare i våre produkter; om det er storfe, svin eller fjærkre.

Kilde til protein

Kilde til protein

Dette produktet er en proteinkilde.

Lignende produkter

Se alle

Juletallerken med ribbe, medisterkake, m.m.

fjordland, 615 g

Julepølse i fløtesaus med rødkål og poteter

fjordland, 500 g

Ribbe med medisterkake, rødkål og poteter

fjordland, 425 g

En merkevare fra

Fjordland logo

Aktuelt

  • Produkter
  • Oppskrifter
  • Bærekraft
  • Om Fjordland
  • Artikler

Fjordland

  • Kontakt oss
  • Kontaktskjema
  • Reklamasjon
  • Vil du jobbe hos oss?
  • Fjordlands mediebank
  • Presse

Proff og Bedrift

  • Fjordland Proff
  • Ajour
  • TINE Partner
Fjordland logo
PersonvernerklæringInformasjonskapslerÅpenhetsloven
Meld deg på vårt nyhetsbrevFjordland FacebookFjordland InstagramFjordland Youtube