Fjordland logo
Kjøleskapsgrøt med blåbærsyltetøy

Kjøleskapsgrøt med blåbærsyltetøy

FjordlandGrøt15 min

Kjøleskapsgrøt med Fjordland grøt (gjerne Byggrøt eller Havregrøt), blåbærsyltetøy, chiafrø, bringebær, blåbær og nøtter lager du på et par minutter. Du kan spise den direkte eller sette i kjøleskapet, så har du verdens beste måltid klart til frokost, lunsj eller når du måtte ønske.

Ingredienser

2 porsjoner

1 pkHavregrøt 1 porsjon
2 sshasselnøtter, grovhakket
4 tschiafrø
6 stkfriske bringebær
6 stkfriske blåbær
6 ssblåbærsyltetøy

Fremgangsmåte

  1. Gjør klar alle ingredienser. Benytt halvparten av hver ingrediens til hvert serveringsglass / syltetøyglass.
  2. Legg lagvis kald grøt og blåbærsyltetøy. Du kan også tilsette chiafrø i grøtlagene, om du ønsker dette.
  3. Toppes med chiafrø, friske bær og nøtter.

Dette trenger du

Havregrøt 1 porsjon

Havregrøt 1 porsjon

fjordland, 370 g

Tips

Her kan man variere med ulike typer grøt, syltetøy, bær og nøtter. Synes du kald grøt blir litt tungt kan du tilsette 2-3 spiseskjeer med f.eks yoghurt, kesam, kulturmelk eller melk og blande med grøten. Hva med å lage din egen proteingrøt med cottage cheese?

Oppskrifter

Se alle