Fjordland logo
Rask kjøleskapsgrøt med eplesyltetøy og valnøtter

Rask kjøleskapsgrøt med eplesyltetøy og valnøtter

FjordlandGrøt15 min

Kjøleskapsgrøt med Fjordland Havregrøt, eplesyltetøy, chiafrø, valnøtter og honning lager du på et par minutter. Du kan spise den direkte eller sette i kjøleskapet og spare den til frokost, lunsj eller når du måtte ønske.

Ingredienser

2 porsjoner

1 pkHavregrøt 1 porsjon
6 sseplesyltetøy
2 tschiafrø
2 tskanel (valgfritt)
2 ssvalnøtter, grovhakket
2 sshonning

Fremgangsmåte

  1. Legg lagvis kald havregrøt og eplesyltetøy i to glass.
  2. Strø over chiafrøene, og kanel hvis du ønsker det.
  3. Topp med grovhakkede valnøtter og honning.
  4. Nytes med en gang, eller sett i kjøleskapet!

Dette trenger du


Tips

Her kan man variere med ulike typer grøt, syltetøy, bær/frukt, tørket frukt og nøtter. Synes du kald grøt blir litt tungt kan du tilsette 2-3 spiseskjeer med f.eks yoghurt, kesam, kulturmelk eller melk og blande med grøten. Hva med å lage din egen proteingrøt med cottage cheese?

Relaterte oppskrifter

Se alle