Rask kjøleskapsgrøt med eplesyltetøy og valnøtter
FjordlandGrøt15 minKjøleskapsgrøt med Fjordland Havregrøt, eplesyltetøy, chiafrø, valnøtter og honning lager du på et par minutter. Du kan spise den direkte eller sette i kjøleskapet og spare den til frokost, lunsj eller når du måtte ønske.
Ingredienser
2 porsjoner
1 pk | Havregrøt 1 porsjon |
---|---|
6 ss | eplesyltetøy |
2 ts | chiafrø |
2 ts | kanel (valgfritt) |
2 ss | valnøtter, grovhakket |
2 ss | honning |
Fremgangsmåte
- Legg lagvis kald havregrøt og eplesyltetøy i to glass.
- Strø over chiafrøene, og kanel hvis du ønsker det.
- Topp med grovhakkede valnøtter og honning.
- Nytes med en gang, eller sett i kjøleskapet!
Dette trenger du
Tips
Her kan man variere med ulike typer grøt, syltetøy, bær/frukt, tørket frukt og nøtter. Synes du kald grøt blir litt tungt kan du tilsette 2-3 spiseskjeer med f.eks yoghurt, kesam, kulturmelk eller melk og blande med grøten. Hva med å lage din egen proteingrøt med cottage cheese?