KOS Karamellpudding med frukt
Server karamellpuddingen med et innbydende og fargerikt fruktspyd.
![KOS Karamellpudding med frukt](/oppskrifter/kos-karamellpudding-med-frukt/_/image/f1935bda-3c54-48c9-aa39-d4bb8e932b2f:138a86a73dab5e87328e432ebfee0dcd4d726a30/block-160-90/KOS%20Karamellpudding%20med%20frukt.jpg?quality=80)
Ingredienser
- KOS Karamellpudding
- Sesongens frukt og bær
- 2 små spyd per porsjon
- Eventuelt pisket krem, vaniljesaus eller vaniljeis
Fremgangsmåte:
- Hvelv karamellpudding på tallerkener og server med deilige fruktspyd. Smaker ekstra godt med pisket krem, vaniljesaus eller vaniljeis ved siden av.
Tips til bær og frukt: Jordbær, bringebær, blåbær, druer, alle typer melon, kiwi, eple, banan, fersken, nektarin, ananas og mango. Bruker du eple, husk å press over litt sitron så de holder seg hvite.