‌
‌
‌
‌
‌
  1. Fjordland
  2. Produkter
  3. Kalkunbryst i flotesaus 500g

Kalkunbryst i fløtesaus med rødkål og poteter

Kalkunbryst i fløtesaus med rødkål og poteter500 g

Ferdigretter

Kalkun spises av mange i forbindelse med jul og nyttår. Vår variant inneholder kalkunbryst i en smakfull og fyldig fløtesaus. Som tilbehør får du rødkål og poteter. Dette er skikkelig festmat som tar lang tid å lage fra bunn av, men som nå enkelt kan spises i en travel førjulstid. Retten inneholder 18 % grønnsaker og er rik på protein. God middag! Denne retten er tilgjengelig i julesesongen.

Om produktet

Norsk kjøtt

Norsk kjøtt

Vi benytter alltid norsk kjøttråvare i våre produkter; om det er storfe, svin eller fjærkre.

Rik på protein

Rik på protein

Dette produktet er proteinrikt.

Lignende produkter

Se alle

Juletallerken med ribbe, medisterkake, m.m.

fjordland, 615 g

Ribbe med medisterkake, rødkål og poteter

fjordland, 425 g

Pinnekjøtt med vossakorv, kålrotstappe og poteter

fjordland, 665 g

En merkevare fra

Fjordland logo

Aktuelt

  • Produkter
  • Oppskrifter
  • Bærekraft
  • Om Fjordland
  • Artikler

Fjordland

  • Kontakt oss
  • Kontaktskjema
  • Reklamasjon
  • Vil du jobbe hos oss?
  • Fjordlands mediebank
  • Presse

Proff og Bedrift

  • Fjordland Proff
  • Ajour
  • TINE Partner
Fjordland logo
PersonvernerklæringInformasjonskapslerÅpenhetsloven
Meld deg på vårt nyhetsbrevFjordland FacebookFjordland InstagramFjordland Youtube