En merkevare fra

Fjordland logo
Oksekjøtt i saus med ertestuing, poteter og tyttebærsyltetøy

Oksekjøtt i saus med ertestuing, poteter og tyttebærsyltetøy580 g

Ferdigretter

Kjært barn har mange navn! Vi har valgt å kalle denne retten Oksekjøtt i saus, men den kalles også sosekjøtt eller kjøtt i mørke. Uansett navn er dette en særdeles smakfull gryte med møre kjøttbiter av okse i en kraftig brun saus. Dette er rotekte norsk tradisjonskost med fyldig ertestuing, poteter og tyttebærsyltetøy som tilbehør. Retten inneholder 20 % grønnsaker og er rik på protein. God middag!

Om produktet

Norsk kjøtt

Norsk kjøtt

Vi benytter alltid norsk kjøttråvare i våre produkter; om det er storfe, svin eller fjærkre.

Rik på protein

Rik på protein

Dette produktet er proteinrikt.

Lignende produkter

Se alle