Regnbuegrøt med frisk frukt og bær

Det beste med denne verden er at den er så mangfoldig og variert. Vær stolt! Lag en nydelig grøt i regnbuens farger. La oss nyte alt det gode naturen har å by på av fargerike frukter og bær med en regnbuegrøt.

Regnbuegrøt med frisk frukt og bær

Porsjoner: 1-2

Ingredienser
  • 1 pk (350 g) Fjordland Risgrøt
  • Friske bringebær
  • Appelsinfilet
  • Kiwi, i terninger
  • Mango i terninger
  • Blåbær
  • Bjørnebær
Fremgangsmåte:
  1. Varm opp risgrøt etter anvisning, avkjøl litt og ha i en vid bolle.
  2. Lag en vakker regnbue med bringebær, appelsin, kiwi, mango, blåbær og bjørnebær.

Appelsinfileter lager du slik:

Skjær av en tynn skive i begge ender av appelsinen. Sett den på et skjærebrett. Skjær av skallet, helt inn til fruktkjøttet. Hold appelsinene over en skål og skjær ut fileter mellom de naturlige skillene i appelsinen.