MENY

Regnbuegrøt

Vær stolt! Lag en nydelig grøt i regnbuens farger.


Det beste med denne verden er at den er så mangfoldig og variert. Så fargesprakende og full av former i alle mulige fasonger og størrelser. La oss nyte alt det gode naturen har å by på av fargerike frukter og bær med en regnbuegrøt.

(1-2 porsjoner)

  • 1 pk (350 g) Fjordland Risgrøt
  • Friske bringebær
  • Appelsinfilet
  • Kiwi, i terninger
  • Mango i terninger
  • Blåbær
  • Bjørnebær

Fremgangsmåte:

Varm opp risgrøt etter anvisning, avkjøl litt og ha i en vid bolle. Lag en vakker regnbue med bringebær, appelsin, kiwi, mango, blåbær og bjørnebær.

Tips:

Appelsinfileter lager du slik:

Skjær av en tynn skive i begge ender av appelsinen. Sett den på et skjærebrett. Skjær av skallet, helt inn til fruktkjøttet. Hold appelsinene over en skål og skjær ut fileter mellom de naturlige skillene i appelsinen.

Til denne retten kan du bruke