Regnbuegrøt med frisk frukt og bær
Det beste med denne verden er at den er så mangfoldig og variert. Vær stolt! Lag en nydelig grøt i regnbuens farger. La oss nyte alt det gode naturen har å by på av fargerike frukter og bær med en regnbuegrøt.
![Regnbuegrøt med frisk frukt og bær](/oppskrifter/regnbuegrot/_/image/a2f30d19-8bdd-4377-9668-27c0de89526c:a3c3f7a42933e07a2e23bbcb1dc4f5d0f53a2b68/block-160-90/Regnbuegrot.jpg?quality=80)
Porsjoner: 1-2
Ingredienser
- 1 pk (350 g) Fjordland Risgrøt
- Friske bringebær
- Appelsinfilet
- Kiwi, i terninger
- Mango i terninger
- Blåbær
- Bjørnebær
Fremgangsmåte:
- Varm opp risgrøt etter anvisning, avkjøl litt og ha i en vid bolle.
- Lag en vakker regnbue med bringebær, appelsin, kiwi, mango, blåbær og bjørnebær.
Appelsinfileter lager du slik:
Skjær av en tynn skive i begge ender av appelsinen. Sett den på et skjærebrett. Skjær av skallet, helt inn til fruktkjøttet. Hold appelsinene over en skål og skjær ut fileter mellom de naturlige skillene i appelsinen.