Fjordland logo
Regnbuegrøt med frisk frukt og bær

Regnbuegrøt med frisk frukt og bær

FjordlandGrøt20 min

Det beste med denne verden er at den er så mangfoldig og variert. Vær stolt! Lag en nydelig grøt i regnbuens farger. La oss nyte alt det gode naturen har å by på av fargerike frukter og bær med en regnbuegrøt.

Ingredienser

1-2 porsjoner

1 pkRisgrøt 1 porsjon
Bjørnebær
Blåbær
Bringebær
Mango i terninger
Kiwi, i terninger
Appelsinfileter

Fremgangsmåte

  1. Spis risgrøten kald, eller varm opp etter anvisning, avkjøl litt og ha i en vid bolle.
  2. Lag en vakker regnbue med bringebær, appelsin, kiwi, mango, blåbær og bjørnebær.

Dette trenger du

Risgrøt 1 porsjon

Risgrøt 1 porsjon

fjordland, 460 g

Tips

Appelsinfileter lager du slik: skjær av en tynn skive i begge ender av appelsinen. Sett den på et skjærebrett. Skjær av skallet, helt inn til fruktkjøttet. Hold appelsinene over en skål og skjær ut fileter mellom de naturlige skillene i appelsinen.

Relaterte oppskrifter

Se alle