‌
‌
‌
‌
‌
  1. Oppskrifter
  2. Appelsindrom pistasj sjokolade

Vintergrøt med appelsin, pistasj og sjokolade

Appelsindrøm med pistasj og sjokolade

FjordlandGrøt20 min

Dette er en nydelig dessert. Her får du biter av mørk sjokolade kombinert med saften av modne appelsiner og biter av salt pistasj. En herlig sammensetning for søte ganer.

Ingredienser

1 porsjon

1 pkRisgrøt 1 porsjon
1 stkAppelsin
Litt mørk sjokolade
En håndfull pistasjnøtter

Fremgangsmåte

  1. Skrell og skjær appelsin i biter.
  2. Hakk opp piastasjnøtter og mørk sjokolade.
  3. Varm grøten etter anvisning på pakken eller nyt den kald.
  4. Server grøten med tilbehøret og kos deg.

Tips

På vinteren får appelsinen sin oppblomstring som en populær frukt her til lands og ikke helt uten grunn. Den er full av viktige C-vitaminer* og gir næring gjennom hele den kalde og solfattige norske vinteren. *http://www.matvaretabellen.no

Relaterte oppskrifter

Se alle
Fjordland Risgrøt blir raskt en delikat dessert hvis du blander den med krem og legger den lagvis med rørte bær og hakkede nøtter.
Grøt30 min

Risgrøt som dessert

Dessert av kald risgrøt med frukt, bær, karamellsaus og pepperkaker.
Grøt15 min

O grøt med din glede

Halvgrøt (Risgrøt og Rømmegrøt) toppet med søt eplemos, nøtter og rosiner.
Grøt20 min

Epler daler ned i grøt

Vintergrøt: Varm risgrøt servert med eplemos, brente mandler og karamellsaus.
Grøt15 min

Vintergrøt

Fjordland logo

Dette trenger du

Risgrøt 1 porsjon

Risgrøt 1 porsjon

fjordland, 460 g

Aktuelt

  • Produkter
  • Oppskrifter
  • Bærekraft
  • Om Fjordland
  • Artikler

Fjordland

  • Kontakt oss
  • Kontaktskjema
  • Reklamasjon
  • Vil du jobbe hos oss?
  • Fjordlands mediebank
  • Presse

Proff og Bedrift

  • Fjordland Proff
  • Ajour
  • TINE Partner
Fjordland logo
PersonvernerklæringInformasjonskapslerÅpenhetsloven
Meld deg på vårt nyhetsbrevFjordland FacebookFjordland InstagramFjordland Youtube