Fjordland logo
Vintergrøt med appelsin, pistasj og sjokolade

Appelsindrøm med pistasj og sjokolade

FjordlandGrøt20 min

Dette er en nydelig dessert. Her får du biter av mørk sjokolade kombinert med saften av modne appelsiner og biter av salt pistasj. En herlig sammensetning for søte ganer.

Ingredienser

1 porsjon

1 pkRisgrøt 1 porsjon
1 stkAppelsin
Litt mørk sjokolade
En håndfull pistasjnøtter

Fremgangsmåte

  1. Skrell og skjær appelsin i biter.
  2. Hakk opp piastasjnøtter og mørk sjokolade.
  3. Varm grøten etter anvisning på pakken eller nyt den kald.
  4. Server grøten med tilbehøret og kos deg.

Dette trenger du

Risgrøt 1 porsjon

Risgrøt 1 porsjon

fjordland, 460 g

Tips

På vinteren får appelsinen sin oppblomstring som en populær frukt her til lands og ikke helt uten grunn. Den er full av viktige C-vitaminer* og gir næring gjennom hele den kalde og solfattige norske vinteren. *http://www.matvaretabellen.no