
KOS Riskrem med myntemarinert rips
KOSDesserter15 minFår du gjester eller har lyst på noe ekstra sommerlig? Server KOS Riskrem med myntemarinerte rips.
Ingredienser
4-5 porsjoner
1 pk | Riskrem 4-5 porsjoner |
---|---|
1 stk | KOS Jordbærsaus |
250 g | rips, renset |
1 ss | presset sitron |
2 ss | hakket frisk mynte |
½ dl | vann |
1 dl | sukker |
1 stk | vaniljestang |
Evt. litt sukker til ekstra knas |
Fremgangsmåte
- Splitt vaniljestangen i to og skrap ut frøene, ha det i en liten kjele med sukker og vann. Kok opp og la det småkoke 1-2 minutter.
- Avkjøl blandingen og tilsett rips og mynte. Smak til med sitronsaft.
- Fordel KOS Riskrem i porsjonskåler og ha over myntemarinerte rips. Dryss gjerne over bittelitt sukker for ekstra knas. Server med KOS Jordbærsaus. Ha en KOSelig sommerstund!
Tips
Ønsker du en litt raskere dessert? Server KOS Riskrem med KOS Jordbærsaus og friske jordbær.