KOS Riskrem med myntemarinert rips
Får du gjester eller har lyst på noe ekstra sommerlig? Server KOS Riskrem med myntemarinerte rips.

Porsjoner: 4-5
Ingredienser
- 1 pk KOS Riskrem 675 gram
- KOS Jordbærsaus
- ½ vaniljestang
- 1 dl sukker
- ½ dl vann
- 250 g rips, renset
- 2 ss hakket frisk mynte
- 1 ss presset sitron
- Evt. litt sukker til ekstra knas
Fremgangsmåte:
- Splitt vaniljestangen i to og skrap ut frøene, ha det i en liten kjele med sukker og vann. Kok opp og la det småkoke 1-2 minutter.
- Avkjøl blandingen og tilsett rips og mynte. Smak til med sitronsaft.
- Fordel KOS Riskrem i porsjonskåler og ha over myntemarinerte rips. Dryss gjerne over bittelitt sukker for ekstra knas. Server med KOS Jordbærsaus. Ha en KOSelig sommerstund!