‌
‌
‌
‌
‌
  1. Oppskrifter
  2. Riskrem med myntemarinert rips

Riskrem med myntemarinert rips

KOS Riskrem med myntemarinert rips

KOSDesserter15 min

Får du gjester eller har lyst på noe ekstra sommerlig? Server KOS Riskrem med myntemarinerte rips.

Ingredienser

4-5 porsjoner

1 pkRiskrem 4-5 porsjoner
1 stkKOS Jordbærsaus
250 grips, renset
1 sspresset sitron
2 sshakket frisk mynte
½ dlvann
1 dlsukker
1 stkvaniljestang
Evt. litt sukker til ekstra knas

Fremgangsmåte

  1. Splitt vaniljestangen i to og skrap ut frøene, ha det i en liten kjele med sukker og vann. Kok opp og la det småkoke 1-2 minutter.
  2. Avkjøl blandingen og tilsett rips og mynte. Smak til med sitronsaft.
  3. Fordel KOS Riskrem i porsjonskåler og ha over myntemarinerte rips. Dryss gjerne over bittelitt sukker for ekstra knas. Server med KOS Jordbærsaus. Ha en KOSelig sommerstund!

Tips

Ønsker du en litt raskere dessert? Server KOS Riskrem med KOS Jordbærsaus og friske jordbær.

Relaterte oppskrifter

Se alle
KOS Riskrem med krydret kirsebærsaus
Desserter90 min

KOS Riskrem med krydret kirsebærsaus

Riskrem med jordbærsaus
Desserter15 min

KOS Riskrem med jordbærsaus

Fjordland Risgrøt blir raskt en delikat dessert hvis du blander den med krem og legger den lagvis med rørte bær og hakkede nøtter.
Grøt30 min

Risgrøt som dessert

Fjordland logo

Dette trenger du

Jordbærsaus

Jordbærsaus

kos, 250 g
Riskrem 4-5 porsjoner

Riskrem 4-5 porsjoner

kos, 675 g

Aktuelt

  • Produkter
  • Oppskrifter
  • Bærekraft
  • Om Fjordland
  • Artikler

Fjordland

  • Kontakt oss
  • Kontaktskjema
  • Reklamasjon
  • Vil du jobbe hos oss?
  • Fjordlands mediebank
  • Presse

Proff og Bedrift

  • Fjordland Proff
  • Ajour
  • TINE Partner
Fjordland logo
PersonvernerklæringInformasjonskapslerÅpenhetsloven
Meld deg på vårt nyhetsbrevFjordland FacebookFjordland InstagramFjordland Youtube