KOS Riskrem med myntemarinert rips

Får du gjester eller har lyst på noe ekstra sommerlig? Server KOS Riskrem med myntemarinerte rips.

Riskrem med myntemarinert rips

Porsjoner: 4-5

Ingredienser
  • 1 pk KOS Riskrem 675 gram
  • KOS Jordbærsaus
  • ½ vaniljestang
  • 1 dl sukker
  • ½ dl vann
  • 250 g rips, renset
  • 2 ss hakket frisk mynte
  • 1 ss presset sitron
  • Evt. litt sukker til ekstra knas
Fremgangsmåte:
  1. Splitt vaniljestangen i to og skrap ut frøene, ha det i en liten kjele med sukker og vann. Kok opp og la det småkoke 1-2 minutter.
  2. Avkjøl blandingen og tilsett rips og mynte. Smak til med sitronsaft.
  3. Fordel KOS Riskrem i porsjonskåler og ha over myntemarinerte rips. Dryss gjerne over bittelitt sukker for ekstra knas. Server med KOS Jordbærsaus. Ha en KOSelig sommerstund!

Produkter brukt i oppskriften: