MENY

Rømmegrøt med revet brunost, bringebær og fiken

Rømmegrøt med sin fløyelsmyke konsistens passer perfekt til dessert, som denne med revet brunost, friske bringebær og fiken.


(2-3 porsjoner)

Ingredienser:

1 pk (350 g) Fjordland Rømmegrøt

200 g friske bringebær

Ca. 1 ss sukker

2-3 ferske fiken

Litt grovt revet brunost

 

Fremgangsmåte:

Varm opp grøten etter anvisning, avkjøl litt. Del noen bringebær i to og legg de med innsiden ut, nederst i et glass. Del fiken i to og legg en eller to med utsiden ut over bringebærene. Ha over lun rømmegrøt. Mos ca. 50 g bringebær med 1 ss sukker og ha på toppen av rømmegrøten sammen med resten av bringebærene, brunost og fersk fiken delt i mindre båter. Server straks.

 

Tips:

Her kan man fint variere med andre typer bær og frukt etter sesong som for eksempel friske blåbær, molter, jordbær eller eplemos. 

Til denne retten kan du bruke