Rømmegrøt med revet brunost, bringebær og fiken

Rømmegrøt med sin fløyelsmyke konsistens passer perfekt til dessert, som denne med revet brunost, friske bringebær og fiken.

Rømmegrøt med revet brunost, bringebær og fiken

Porsjoner: 2-3 porsjoner

Ingredienser
  • 1 pk (350 g) Fjordland Rømmegrøt
  • 200 g friske bringebær
  • Ca. 1 ss sukker
  • 2-3 ferske fiken
  • Litt grovt revet brunost
Fremgangsmåte:
  1. Varm opp grøten etter anvisning, avkjøl litt.
  2. Del noen bringebær i to og legg de med innsiden ut, nederst i et glass.
  3. Del fiken i to og legg en eller to med utsiden ut over bringebærene.
  4. Ha over lun rømmegrøt.
  5. Mos ca. 50 g bringebær med 1 ss sukker og ha på toppen av rømmegrøten sammen med resten av bringebærene, brunost og fersk fiken delt i mindre båter. Server straks.

Tips: Her kan man fint variere med andre typer bær og frukt etter sesong som for eksempel friske blåbær, molter, jordbær eller eplemos. 

Produkt brukt i oppskriften: