‌
‌
‌
‌
‌
  1. Oppskrifter
  2. Rommegrot brunost bringebaer fiken

Rømmegrøt med revet brunost, bringebær og fiken

Rømmegrøt med revet brunost, bringebær og fiken

FjordlandGrøt20-30 min

Rømmegrøt med sin fløyelsmyke konsistens passer perfekt til dessert, som denne med revet brunost, friske bringebær og fiken.

Ingredienser

2-3 porsjoner

Litt grovt revet brunost
2-3 ferskefiken
Ca. 1 sssukker
200 gfriske bringebær
1 pkRømmegrøt 1 porsjon

Fremgangsmåte

  1. Varm opp grøten etter anvisning, avkjøl litt.
  2. Del noen bringebær i to og legg de med innsiden ut, nederst i et glass.
  3. Del fiken i to og legg en eller to med utsiden ut over bringebærene.
  4. Ha over lun rømmegrøt.
  5. Mos ca. 50 g bringebær med 1 ss sukker og ha på toppen av rømmegrøten sammen med resten av bringebærene, brunost og fersk fiken delt i mindre båter. Server straks.

Tips

Her kan man fint variere med andre typer bær og frukt etter sesong som for eksempel friske blåbær, molter, jordbær eller eplemos.

Relaterte oppskrifter

Se alle
Rømmegrøt med multer og lefser
Grøt15 min

Rømmegrøt med multer og lefser

Halvgrøt (Risgrøt og Rømmegrøt) toppet med søt eplemos, nøtter og rosiner.
Grøt20 min

Epler daler ned i grøt

Luksusgrøt er en dessert med risgrøt, rømmegrøt, ricotta, søt eplemos, og pistasjnøtter.
Grøt30 min

Grøtdrøm

Rømmegrøt med spekemat
Grøt20 min

Rømmegrøt med spekemat

Fjordland logo

Dette trenger du

Rømmegrøt 1 porsjon

Rømmegrøt 1 porsjon

fjordland, 350 g

Aktuelt

  • Produkter
  • Oppskrifter
  • Bærekraft
  • Om Fjordland
  • Artikler

Fjordland

  • Kontakt oss
  • Kontaktskjema
  • Reklamasjon
  • Vil du jobbe hos oss?
  • Fjordlands mediebank
  • Presse

Proff og Bedrift

  • Fjordland Proff
  • Ajour
  • TINE Partner
Fjordland logo
PersonvernerklæringInformasjonskapslerÅpenhetsloven
Meld deg på vårt nyhetsbrevFjordland FacebookFjordland InstagramFjordland Youtube