‌
‌
‌
‌
‌
  1. Oppskrifter
  2. Byggrot med lemon curd

Byggrynsgrøt med lemon curd

Byggrøt med lemon curd

Grøt15 min

Byggrøt med en litt syrlig lemon curd og gresskarkjerner smaker veldig friskt, og er like god varm som kald.

Ingredienser

1 porsjon

1 ssristede gresskarkjerner
1 sslemon curd
1 pkByggrøt 1 porsjon

Fremgangsmåte

  1. Ha gresskarkjerner i en panne uten fett på høy varme. Rist på pannen til gresskarkjernene «popper». Ta av varmen og avkjøl.
  2. Varm opp grøten etter anvisning eller ha den kald i en skål.
  3. Ha over en skje lemoncurd og gresskarkjerner. Nyt!

Tips

Her kan man variere med andre typer syltetøy og kjerner. Bruk det du har!

Relaterte oppskrifter

Se alle
Grøtmuffins med gresk yoghurt og skogsbær
Grøt60 min

Grøtmuffins med gresk yoghurt og skogsbær

Kjøleskapsgrøt med blåbærsyltetøy
Grøt15 min

Kjøleskapsgrøt med blåbærsyltetøy

Grøtboller
Grøt60 min

Grøtboller

Crispy byggrynsknekkebrød med frø og kjerner
Grøt80 min

Crispy byggrynsknekkebrød

Fjordland logo

Dette trenger du

Byggrøt 1 porsjon

Byggrøt 1 porsjon

fjordland, 370 g

Aktuelt

  • Produkter
  • Oppskrifter
  • Bærekraft
  • Om Fjordland
  • Artikler

Fjordland

  • Kontakt oss
  • Kontaktskjema
  • Reklamasjon
  • Vil du jobbe hos oss?
  • Fjordlands mediebank
  • Presse

Proff og Bedrift

  • Fjordland Proff
  • Ajour
  • TINE Partner
Fjordland logo
PersonvernerklæringInformasjonskapslerÅpenhetsloven
Meld deg på vårt nyhetsbrevFjordland FacebookFjordland InstagramFjordland Youtube